brounsDominique Brouns heeft gestudeerd aan Maastricht University, waar zij zowel de master Strafrecht als de master Forensica, Criminologie en Rechtspleging behaalde. In de master Forensica, Criminologie en Rechtspleging heeft zij onder andere geleerd wat de verschillende forensische wetenschappen betekenen voor de strafrechtelijke opsporing en bewijsvoering.

Gedurende haar studie heeft Dominique ervaring opgedaan met verschillende nevenactiviteiten. Zij is werkzaam geweest als student-assistente in de vakgroep Publiekrecht, sectie Arbeidsrecht. Zij was commissielid van Jurist in Bedrijf en werkte als vrijwilliger bij de Vrouwenrechtswinkel Maastricht. Binnen haar studentenvereniging heeft zij een bestuursjaar gedaan en was zij lid van de Raad van Beroep.

Bij Ausma De Jong Advocaten heeft Dominique jarenlang ervaring opgedaan als juridisch medewerker. Sinds januari 2015 is zij werkzaam als advocaat. Het accent van haar werkzaamheden ligt op het strafrecht. Ook houdt zij zich bezig met het bestuursrecht.

Details

VakgebiedStrafrecht, Bestuursrecht
FunctieAdvocaat

Contactinfo

E-mailbrouns@ausmadejong.nl
Mobiel nummer06 196 614 23
Telefoon kantoor030 605 15 50